192 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT 21 x 28 CM
ISBN 978-91-7469-169-6
PRIS 315 KR


BESTÄLL
Jan-Öjvind Swahn

Stora Julboken

"Detta måste vara den perfekta julboken som börjar med advent och slutar med knutsgubbarna som kom för att markera slutet på helgen. Inte nog med att läsaren får veta varför vi doppar i grytan, klär julgranen och bakar lussekatter, här finns även några klassiska julrecept på pepparkakor, knäck och mumma... Jag tror inte att någonting glömts bort." (Bibliotekstjänst)

Här är den ultimata julboken i ny helt reviderad upplaga! En rikt illustrerad, stämningsfull och innehållsrik bok som tar upp det mesta kring julen. Här berättas om jultomten och julgranen, om advent och adventskalendern, om julskinkan och julgröten, om julhandel och julbak, och om mycket mycket mer. Ett 10-tal recept ingår.

”Alla våra jultraditioner, gamla som nya, har en historia, antingen den utspelats i vårt eget land eller – vanligtvis – nere på kontinenten”, skriver Jan-Öjvind Swahn, en av våra främsta folkbildare och författare till boken.

En bok att köpa för kunskap, inspiration, tips och njutbar läsning. Den perfekta julklappen – att önska sig eller att ge till någon annan.
Topplistan:
1. Starka kvinnor
2. Sveriges landskap
3. Kompisar online
4. Uppkopplad, urkopplad, avkopplad
5. 101 idrottslegender
Besöka oss gärna på BOKMÄSSAN I GÖTEBORG och träffa våra författare. Böcker till mässpris. 27-30/9. Monter B03:60.
Nu finns vår barnboksfigur MIFFY på kläder hos HENNES & MAURITZ! Det känns otroligt roligt!
Vår duktiga agent Amelie Bennet har nu sålt rättigheterna för STUDENTKÖKET VEGO till Tyskland.
Vill du ha vårt NYHETSBREV? Anmäl till sandra@ordalaget.se