208 SIDOR
MJUKBAND MED FLIKAR
FORMAT 15 x 21 CM
ISBN 978-91-7469-223-5


BESTÄLL
Anna Fredriksson, Rolf Jönsson

Cykelpromenader

Cykla i Stockholmstrakten - kartor, kaféer...

"Utmärkt cykelguide... Lockar verkligen till att i lugn och ro utforska huvudstaden och dess omgivningar."
Bibliotekstjänst, Dodo Parikas

Cykelpromenader! När du cyklar i ett lugnt tempo kommer du nära staden och naturen, nära dofter och synintryck och hittar nya smultronställen.

Här får du 20 turer uppdelade i 65 etapper på sammanlagt 35 mil alla med utförliga kartor och vägbeskrivningar. Varje tur är späckad med intressant information om historia, natur, kaféer, badplatser. Boken är även rikt illustrerad i färg med bilder och utförliga kartor.

Följ med till Nationalstadsparken, Nackareservatet, Edsviken och Mälarens stränder. Upptäck pärlor på Utö, Lidingö och i Rosersberg. Cykla i Tyresta. Gör turer på Djurgården, runt Årstaviken och i andra stadsnära områden.

De flesta promenaderna börjar och slutar vid en pendeltågsstation, så det spelar ingen roll var du bor det är alltid lätt att ta sig till och från cykelpromenaden.

Sätt dig på en cykel, packa ner en matsäck och ge dig ut på upptäcktsfärd! Längs alla cykelsträckor finns möjlighet att stanna till vid mysiga fik eller matställen. Men du kan själv välja om din cykeltur ska hålla låg budget med egen matsäck eller bli en lyxvariant med övernattning och middag.

I särskilda avsnitt berättar författarna om cykelleder, hyrcyklar, allemansrätten och ger tips på användbara adresser. Vilka bestämmelser som gäller för cykel på pendeltåg och bussar berörs också.

Samtliga cykelturer är uppdaterade i denna 3:e reviderade upplaga. 5 nya turer har lagts till.

Anna Fredriksson och Rolf Jönsson är stockholmare och entusiastiska cyklister. De har i flera år kartlagt Stockholms cykelvägar.
Topplistan:
1. Studentköket Vego
2. Trädgårdens mysterier
3. Cykelpromenader
4. Päronmorsan, Peps och Jakten på den försvunna fjärrkontrollen
5. Lägermysteriet: Hemliga trean
Nu finns vår barnboksfigur MIFFY på kläder hos HENNES & MAURITZ! Det känns otroligt roligt!
Vår duktiga agent Amelie Bennet har nu sålt rättigheterna för STICKA TILL DIG SJÄLV till Norge.
Vill du ha vårt NYHETSBREV? Anmäl till sandra@ordalaget.se