80 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT 21 x 26 CM
ISBN 978-91-7469-211-2


BESTÄLL
Lena Djuphammar, Ann-Cathrine Johnsson

Bättre hälsa med bönor

Enkla recept för en medveten diet

Bönor är riktiga näringsbomber. De håller dessutom blodsockret i balans och gör att vi håller oss mätta längre. Bönor är också bra för våra tarmbakterier och en god tarmflora ger ett gott immunförsvar, vilket gör att vi håller oss friskare.

Här är KOKBOKEN. Vi vill få dig att upptäcka hur mycket gott du kan göra med bönor. Bland recepten hittar du dessutom mungbönsoppa, koreansk böngryta, smörslungade vaxbönor och amerikanska cannellinipannkakor, och mycket annat.

Har du testat att baka bröd med bönor eller använda dem i glass eller smoothies?

Enkla och goda recept på sallader, grytor, soppor, snacks, röror och bakverk. Välkommen till bönornas värld!

Ann-Cathrine Johnsson är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon har tidigare skrivit för tidskrifter som Hunger och Äkta mat.
Lena Djuphammar är fotograf och grafisk form­givare. Hon står bakom böcker som Potatis och Studentköket.
Topplistan:
1. Starka kvinnor
2. Sveriges landskap
3. Kompisar online
4. Uppkopplad, urkopplad, avkopplad
5. 101 idrottslegender
Besöka oss gärna på BOKMÄSSAN I GÖTEBORG och träffa våra författare. Böcker till mässpris. 27-30/9. Monter B03:60.
Nu finns vår barnboksfigur MIFFY på kläder hos HENNES & MAURITZ! Det känns otroligt roligt!
Vår duktiga agent Amelie Bennet har nu sålt rättigheterna för STUDENTKÖKET VEGO till Tyskland.
Vill du ha vårt NYHETSBREV? Anmäl till sandra@ordalaget.se