Sommar på burk: sylta, safta, lägg in, fermentera

ordalaget

Book Cover: Sommar på burk: sylta, safta, lägg in, fermentera
(Swedish) 128 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 216 x 272 mm
ISBN: 978-91-7469-402-4

Sommar på burk: sylta, safta, lägg in, fermentera

Åsa Swanberg

"En receptsamling som fint ersätter de gamla slitna sylta och safta-böckerna ... Lockande att bläddra i och själv sätta igång." BTJ

Sommar på burk innehåller närmare 100 recept som kan varieras med sommarens smaker och dina egna. Detta är en ny reviderad upplaga med fler recept och nytt avsnitt om fermentering.

Fermentering är en lika enkel som urgammal konserveringsmetod som tar lite tid men det är mest väntetid, eftersom själva processen sköter sig i stort sett själv. Här finns recept och tips på hur man ska gå till väga.

Därtill vackra bilder, fakta, kuriosa, ett urval självplockställen och de bästa sylta- och safta in-tipsen. En bok som verkligen inspirerar till att ta till vara naturens rikedomar.

Innehåll: Fermenteringar, safter, sylter, inläggningar, marmelader, geléer, vinäger, pickles och likörer

Bär och frukter: Björnbär, blåbär, havtorn, grönsaker, hallon, jordgubbar, krusbär, plommon, päron, rabarber, vinbär, äpplen

Published:
Genres:


Fler böcker av Åsa Swanberg: