Handbok för 50+

ordalaget

Book Cover: Handbok för 50+
86 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 146 x 197 mm
ISBN: 978-91-7469-354-6

Handbok för 50+

Gunnar Jägberg

En given present! Att passera 50-års-strecket innebär att lämna ungdomen bakom sig, men glöm för allt i världen inte vilken härlig tid som ligger framför!

Gunnar Jägberg ger oss 50 fördelar med att vara 50 plus. Med sitt träffsäkra och humoristiska sätt att skriva lockar han till många skratt men även en del eftertänksamhet.

Förutom fördelar med att ha passerat 50 innehåller boken även annat som 50-plussare kan känna igen sig i och kan ha nytta av, så som retroprylar som väcker nostalgi, typiska hobbyer, citat, tips på att ta det lugnt på jobbet, alternativ till Vasaloppet, nostalgiska recept etc.

Exempel: När du är 50 plus kan du vara ganska säker på att aldrig mer behöva visa leg på Systembolaget • Du kan med gott samvete köpa bekväma, fotriktiga skor • Du behöver sannolikt inte oroa dig för att bli kidnappad • Flera av de saker du köper kommer att hålla resten av ditt liv!

GUNNAR JÄGBERG är copywriter och har tidigare gett ut böcker som Sverige för nybörjare, Handbok för pensionärer och Handbok för småbarnsföräldrar.

Published:
Genres:


Fler böcker av Gunnar Jägberg: