Älskade krukväxter – sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter

ordalaget

Book Cover: Älskade krukväxter – sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter
132 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 200 x 250 mm
ISBN: 978-91-7469-245-7

Älskade krukväxter – sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter

Linda Schilén

"... delar generöst med sig av kunskaper, kuriosa, råd och tips kring över 100 olika sorters krukväxter samt hur de arrangeras och används på bästa sätt ... många välkomponerade inspirationsbilder och matnyttiga fakta." Bibliotekstjänst, Maria Benmalm

Allt blir bättre med lite grönt inomhus! Här finns allt du behöver veta om krukväx­ter och hur du kan göra ditt hem grönare. I "Älskade krukväxter" ger Linda Schilén oss ovär­derlig fakta om krukväxter och hur vi tar hand om dem. Dessutom får vi mängder av tips och inspiration om hur vi kan inreda ett hem med härliga växter.

Du får veta mer om näringslära, plantering, växtskydd, ljussättning, bevattning, krukval, hur man får växter att överleva. Du får läsa om ursprung och mycket mer. Dessutom kapitel om vilka växter som är mindre bra att ha i ett hem, tips på krukväxter för aller­giker och vilka sjukdomar växter kan drabbas av.

Innehåller ett växtregister med bild på krukväxt samt kortfakta: doftande krukväxter, ätbara krukväxter, lättskötta krukväxter m. fl.  Även 5-i-topp-listor för krukväxter i skugga, i sol m.m.

"Älskade krukväxter" är rikt illustrerad med inspi­rerande fotografier.

LINDA SCHILÉN är trädgårdsmästare och efter­frågad inspiratör och föredragshållare. Hon är även trädgårdsexpert hos Blomsterlandet och  framträder som kunnig trädgårdsprofil i tv, radio och på mässor. ANDREA TURANDER är fotograf med lång erfa­renhet.

Published:
Genres:


Fler böcker av Linda Schilén: