Ebbas bageri

ordalaget

Book Cover: Ebbas bageri
88 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 188 x 209 mm
ISBN: 978-91-85465-70-5

Ebbas bageri

Ebba Swanberg, Åsa Swanberg

Underbar kokbok för alla unga kakmonster!

Ta fram bunken och vispen, knäck i äggen och måtta ner mjölet. Marsipan, kakao, vanilj och citron. Hallon, kokos och kanel – smakerna är många, recepten läskande och resultatet garanterat gott!

I den här välfyllda och charmiga bakboken för alla kakmonster har Ebba samlat sina bästa recept. Hon visar hur man svänger ihop en blåbärspaj, gör prinsessbakelser och smarties cookies. Hon bakar chokladbullar, kiwi cheese cake och minicupcakes med hallon. Geléhallongrottor, smoothieglass och rulltårta, kokostoppar, chokladsemlor och scones. Och mycket mer. En oemotståndlig bakbok för alla som älskar kakor, bullar, tårtor, glass, bakelser och godis!

Bakboken har 31 smarriga och lättbakade recept för alla som gärna vill överraska mamma med muffins på mors dag, baka sin egen födelsedagstårta eller baka för att det är roligt och gott. Boken har förutom recept också Ebbas tips och är fylld med inspirerande och härliga foton i sprakande färger.

ÅSA SWANBERG är journalist och copywriter och har tidigare skrivit den prisbelönta Smaker från Saltå Kvarn. Tillsammans med Malou Holm har hon även skrivit Fika, Kika, Njut – Stockholms bästa utflykter. EBBA är dotter till Åsa Swanberg.

Published:
Genres:


Fler böcker av Ebba Swanberg:


Fler böcker av Åsa Swanberg: