Fantastiska fordon – 50 fordon som förändrade världen

ordalaget

Book Cover: Fantastiska fordon - 50 fordon som förändrade världen
(Swedish) 112 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 297 x 297 mm
ISBN: 978-91-7469-522-9

Fantastiska fordon – 50 fordon som förändrade världen

Matt Ralphs, Rui Ricardo

"...en välgjord, trevlig och vacker bok om 50 fordon som förändrat världen... Fantastiska fordon av Matt Ralphs är en av de vackrare och mest hoppingivande." - Ulf Hyltén-Cavallius,BTJ-häftet nr 4, 2023

Fordon från forntid till nutid! En imponerande bok i stort format om fordon som har förändrat världen för oss människor. Följ med på en resa i tiden och upptäck 50 banbrytande fordon.

De första fordonen drevs fram av vinden eller drogs av oxar eller hästar. De gjorde så att människor kunde göra längre resor, bedriva handel med andra länder, sprida kultur och nyheter. Sedan dess har fordonen utvecklats enormt med hjälp av teknik, fantasi och vetenskap. En del fordon transporterar oss, vissa är byggda för att utforska och andra för att skydda och hjälpa oss.

Fantastiska fordon visar utvecklingen från bronsåldersvagnar till marsbilar. Varje fordon presenteras på ett uppslag med kortfakta samt fördjupande texter om historia, uppbyggnad, betydelse samt hur de har förändrat världen och hur de kan påverka framtiden. Fascinerande illustrationer bjuder in läsaren.

Published:
Genres:


Fler böcker av Matt Ralphs:


Fler böcker av Rui Ricardo: