Frukost – morgon, middag, kväll

ordalaget

Book Cover: Frukost – morgon, middag, kväll
159 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 185 x 278 mm
ISBN: 978-91-7469-146-7

Frukost – morgon, middag, kväll

Fern Green

"En kokbok för alla frukost- och brunchentusiaster som verkligen inspirerar ... Helt enkelt en mångsidig bok där man kan plocka och sätta ihop en egen favoritmeny till morgon, middag eller kväll."
Bibliotekstjänst, Moa Långbergs

Frukost hela dagen!

Nu kommer Frukost där vi går "all in". En bok för livs­njutare. Här hittar du aptitretande rätter som fun­gerar när som helst på dygnet!

Här finns frukostfavoriter som omelett, müsli, pann­kakor, toast – ofta med en inspirerande twist. Men här finns så mycket mer! Spännande och smakrika recept från olika delar av världen som ger dig nya möjligheter att starta dagen på.

Prova Hembakta muffins med ägg Benedict eller Pumpabröd med pekannötter och chokladkross. Här finns rejäla engelska frukostar och mer exotiska, som Vietnamesisk frukostomelett på baguette, Marockanska ägg och Indiska glutenfria crêpes.

Och såklart dryck! Chai latte, Milkshake eller varför inte en Bloody Caesar. Med den här boken kan du lyfta din frukost till en helt ny nivå! Och njuta länge.

Boken innehåller över 60 recept och ett eget kapitel om ägg – hur du knäcker, kokar, förvarar. Frukost följer trenden med mer rustik och stadigare mat som vi bland annat kan se i Edward Bloms Kokkonst för livsnjutare och boken Smör.

Fern Green är bland annat matstylist och hotellägare. Som kock på restauranger runtom i Europa har hon inspi­rerats av olika länders smakkombinationer.

Published:
Genres:


Fler böcker av Fern Green: