Glitch – Isildurs öga

ordalaget

Book Cover: Glitch - Isildurs öga
(Swedish) 150 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 205 mm
ISBN: ISBN: 978-91-7469-516-8

Glitch – Isildurs öga

Ismar Didic, Sandra Rath

"Det är roligt, overkligt och snabbläst." - Bibliotikarierna på Medioteket

"En rolig och fantasifull historia... en härlig bok där humor och allvar blandas." - BTJ nr 19, Helena Andréasson

"En medryckande bok som får fantasin att flöda, det är verkligen lätt att leva sig in i handlingen och spelet. Sandra Rath gör en toppendebut, så vi hoppas att det kommer fler böcker i samma anda!" - @anna_bokmal

Vincent var inte den som gjorde samma misstag två gånger. Eller, nja, det här var i och för sig sjunde försöket att ta sig in på slottet. Men ändå.

Smidighet och snabba beslut är det som gäller! Ingen tid att förlora, en glitch - ett tekniskt fel – får bara inte hända nu! Följ Vincent som tar sig fram bland hinder som argsinta väktare, vassa klippor och dessutom föräldrar IRL som tjatar om sovdags och spel som kostar mer än en månadspeng.

Men så händer något, genom att klicka på en länk i spelet sker det oväntade! Vincent hamnar inne i datorspelets värld och byter plats med sin avatar. Nu börjar utmaningarna på riktigt ...

I en serietidningsanda illustreras boken rikt. Här har varje uppslag en illustration och det är lätt att följa med i handlingen även för den som inte är en hängiven läsare. Särskilt fängslande för den som spelar datorspel.

Published:
Genres:


Fler böcker av Ismar Didic:


Fler böcker av Sandra Rath: