Häxan

ordalaget

Book Cover: Häxan
(Swedish) 200 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 205 mm
ISBN: 9789174693256

Häxan

Idriz Idrizi

"Jag kan varmt rekommendera boken till barn i slukaråldern. Jag tror även detta kan vara en bok som väcker läslusten, då det är korta kapitel och alltid något som händer!"

@Maja

Spännande  intriger och oväntade  vändningar!

Fast vi skulle ju också kunna , börjar Nellie. Vi är häxor. Låt oss visa henne hur mäktiga vi faktiskt är. Jag låter orden sätta sig i huvudet  innan jag nickar. Ja. Det är dags att hon får det hon förtjänar.

Om du upptäcker att du har makten att  hämnas bör du använda den? När tolvåriga Celia kommer tillbaka till skolan efter höstlovet har allt förändrats. Hennes bästa vän Lova är elak mot henne och hänger istället med de populära i klassen. Celia är helt ensam.  Men så börjar en ny tjej i klassen: Nellie. Hon har lila hår, är hårt sminkad och verkar tuff. De blir snabbt vänner, och även om Nellie verkar lite skum tycker Celia att hon är riktigt cool.

Snart delar Nellie med sig av en hemlighet hon är en häxa.  Celia har svårt att tro henne. Men när de genom­för en ritual för att få Celias pappa att äntligen ta kontakt med henne, och det fungerar, kan inte Celia tvivla längre. De är båda häxor, och tillsam­mans kan de göra vad som helst! Kanske till och med hämnas på Lova för alla elaka saker som hon har sagt?

En nervkittlande berättelse som kretsar kring vänskap, intriger, hämnd, lögner och svek. Hur långt är man villig att gå för en vän?

Published:
Genres:


Fler böcker av Idriz Idrizi: