Hemliga trean och blåbärsmysteriet

ordalaget

Book Cover: Hemliga trean och blåbärsmysteriet
87 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 151 x 213 mm
ISBN: 978-91-7469-174-0

Hemliga trean och blåbärsmysteriet

Sanna Juhlin

"En riktigt god deckare i flera bemärkelser, jag ser fram mot Hemliga treans fortsatta mysterier."
Tidningen Kulturen, Marit Jonsson

"Lättsam och välskriven barndeckare... historien har ett bra flyt och passar både för högläsning och för dem som redan kan läsa själva."
Bibliotekstjänst, Elsie Runnö

Ny detektivserie, illustrerad i färg! Vardagsspännande mysterier löses av kluriga tvillingar.

I den nya detektivklubben Hemliga trean får vi lära känna tvillingarna Fanny och Felix, deras halvvuxne, detektivtokige farbror Charlie och hans lata hund Taggen när de löser mysterier i hyreshuset på Skogsvägen 3.

Deras första mysterium handlar om en försvunnen hink med blåbär. Metodiskt undersöker de motiv och misstänkta, kollar upp alibi och lämnar inget åt slumpen. Som små Sherlock Holmes knyter de samman ledtrådarna och löser fallet!

En lättsam och spännande barndeckare, där läsaren får möta personer med olika bakgrund och olika förutsättningar i samhället.

Både för högläsning och för de som redan kan läsa själva. Första delen i en planerad serie om Hemliga trean. Ålder 6–9 år.

SANNA JUHliN har tidigare gett ut böcker både för barn och vuxna.

JOHANNA KRISTIANSSON är illustratör och serietecknare. Hon jobbar med barnböcker, läromedelsillustrationer, barnserier, korsord och pyssel.

"Den här boken hade fallit mig i smaken när jag var i 10-årsåldern. En välskriven och spännande historia där även karaktärerna blir väl gestaltade. Författaren är skicklig på att bygga upp spänningen som gör att man vill läsa vidare och veta mer. Historien har ett bra flyt och det var en sann glädje att få ta del av den."
Yohannah Leidefors, bloggskrivare

I samma serie:
Hemliga trean och maskeradmysteriet
Hemliga trean och hundmysteriet
Hemliga trean: Lägermysteriet

Published:
Genres:


Fler böcker av Sanna Juhlin: