Historien om allting

ordalaget

Book Cover: Historien om allting
(Swedish) 32 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 270 x 360 mm
ISBN: 978-91-7469-424-6

Historien om allting

Anna Clayborne

Hur uppstod universum? Varför försvann dinosaurierna? Vad är jorden gjord av? Vilka var de första människorna? Hur kan vi rädda vår planet?

I början, för cirka 13,8 miljarder år sedan, uppstod universum, med ett bang. Res genom tid och rum och lär dig om hur världen har utvecklats sedan Big Bang. Från uppkomsten av stjärnor, genom utvecklingen av växter och djur, dinosauriernas gryning och de första människorna, de tidigaste civilisationerna, riken och teknologier. Denna fantastiska bok leder dig genom historien av, tja, allting!

Historien om allting (på 32 sidor) är en visuell guide till ”allting” - från solsystemets formation fram till moderna tider. Fjorton spännande uppslag drar dig in i en värld av upptäckter som  alla visar varsitt nyckelögonblick i livet på jorden. Fylld av färgrika och engagerande illustrationer och fullmatad av intressanta fakta och figurer. En rolig och lättillgänglig guide till världens historia!

ANNA CLAYBOURNE är barnboksförfattare och har skrivit flera faktaböcker på ett brett spektrum av ämnen, som vetenskap och teknologi, friluftsliv och historia.

JAN VAN DER VEKEN är en belgisk konstnär som arbetat internationellt i flera olika sammanhang och som alltid behåller sin personliga och distinkta stil.

 

Published:
Genres:


Fler böcker av Anna Clayborne: