Hur du överlever en zombieattack

ordalaget

Book Cover: Hur du överlever en zombieattack
96 SIDOR
MJUKBAND MED FLIKAR
FORMAT: 185 x 240 mm
ISBN: 9789174692662

Hur du överlever en zombieattack

W. H. Mumfrey

Skydda dig mot monsterangrepp!

KLARAR DU ATT: Hejda en zombie som sniffar på din hjärna?  Brotta ner en fullvuxen varulv? Gillra en fälla åt en ond robot? Köra bort vampyrer när vitlöken har tagit slut i butikerna?

Dödligt allvarliga tips om hur du överlever zombier, aliens, robotar, varulvar, vampy­rer och köttätande jätteväxter! Boken tar begreppet överlevnadshandbok till en ny nivå.

Du kanske tror att du är ett proffs när du hamnar i knipa för du kan ju göra upp eld, använda kompass och klarar av att tälta en hel helg med dina föräldrar. Men har du råkat ut för ett robotuppror eller en invasion av aliens?

Här får du lära dig hur du känner igen zombier, varulvar, aliens, robotar, vampyrer, drakar, jät­tar, och spöken. Du får lära dig strategier för att fly och vilka saker som är bra att ha med sig om du ger dig in i en strid mot dessa monster och övernaturliga varelser.

En spännande, läskig och rolig bok som presen­terar fakta kring paranormala företeelser på ett annorlunda sätt.  Mycket rikt illustrerad med både teckningar och foton.

Ålder 9-12 år.

Published:
Genres:


Fler böcker av W. H. Mumfrey: