longingforlove.se

ordalaget

Book Cover: longingforlove.se
(Swedish) 300 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 140 x 220 mm
ISBN: 978-91-7469-475-8

longingforlove.se

Monika Thormann

Bibliotekarien Cecilia Eriksson är frustrerad över att hon varit singel i sex år. Hon har många bedrövliga dejter att berätta om och har i det närmaste gett upp hoppet om att träffa den rätte. Sedan länge är hon medlem på www.longingforlove.se under namnet Fredrika.

På en veckolång skrivarkurs på Stensunds folkhögskola, ett vackert frisksportarmecka i Sörmland finns det flera intressanta karlar. Norrmannen Eldar tänder något inom henne när de paddlar tillsammans, men visar inget riktigt intresse när det gäller, inte ens när de är ensamma i nakenbastun.

Kursledare på skrivarkursen är Ruben Gonzales. Han är en före detta journalist och etablerad författare och fick Augustpriset för sin första roman. Egentligen avskyr han att undervisa, men författarskapets inkomster räcker inte att leva på. Hans böcker säljer bra i Sverige, men är bara översatta till isländska. Han är en äkta romantiker som söker kärlek, men har inte riktigt kommit över att hans flickvän lämnat honom för en annan kvinna. Han är medlem på dejtingsidan www.longingforlove.se under namnet August.

Det här är början till en feelgood roman med förvecklingar. Går det att hitta den sanna kärleken om man är ärlig och slutligen lyssnar på sina känslor?

Published:
Genres:


Fler böcker av Monika Thormann: