Magic Camp – trolleriläger för magiska varelser

ordalaget

Book Cover: Magic Camp - trolleriläger för magiska varelser
(Swedish) 170 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 205 mm
ISBN: 9789174694789

Magic Camp – trolleriläger för magiska varelser

Sofie Silverbring

"Sofie Silverbring fångar snabbt in sina läsare i den här underhållande boken för slukaråldern och uppåt. Det blir många fniss och även gapskratt."

@i_min_bokhylla

Följ med på ett roligt äventyr i magins värld! I Magic Camp - trolleriläger för magiska varelser är allt möjligt och allt kan också bli väldigt fel ...

Wilma vill inget hellre än att åka till Magic Camp, sommarlägret för magiska varelser. Där kan hon få en trollstavslegitimation så hon kan börja använda magi på riktigt. Hennes föräldrar och båda hennes äldre bröder har alla magiska krafter. När Wilma blir uppäten av en fontän får hon åka -  men hon har inte räknat med alla utmaningar hon kommer att möta på lägret.

Med sin nyfunna vän Aldo står hon plötsligt med problem upp över öronen och frågorna är fler än svaren. Hur gör man för att få tillbaka en försvunnen näsa? Varför är lägrets sjuksyster till hälften bläckfisk? Och vad gör man när man råkat förtrolla lägrets husmor till get-anka?

En lättläst och äventyrlig fantasybok för 9-12 år. Fartfylld, galen och med glimten i ögat.

Sofie Silverbring är skolbibliotikarie. Hon har tidigare gett ut börja-läsa-böckerna Neo bäst på tv-spel och Kaninkrisen.

 

 

 

Published:
Genres:


Fler böcker av Sofie Silverbring: