Matdax – kokbok för jäktade småbarnsföräldrar

ordalaget

Book Cover: Matdax – kokbok för jäktade småbarnsföräldrar
120 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 204 x 262 mm
ISBN: 978-91-85465-26-2

Matdax – kokbok för jäktade småbarnsföräldrar

Annika Lindhe

"En användbar och inspirerande bok för föräldrar som fastnat i fiskpinne- och korvträsket och gärna vill försöka ha hemlagad mat på bordet ... Boken är verkligen ett bra tillskott till genren kokböcker för barnfamiljen!" Bibliotekstjänst

Här kommer en bok fylld med nya favoriträtter för barnfamiljen! Eller vad sägs om Tittut fisk, Sjörövarkyckling, Tusen-och-en- natt-biffar och Cowboy- & indianplättar? Recepten är roliga, enkla och nyttiga samtliga granskade av en dietist.

Beroende på hur bekväm man känner sig i köket, finns beskrivningar för både den vane och den ovane kocken, där den ovane får mer utförliga förklaringar. Alla recept går snabbt att laga och ingredienserna är få, vilket i sin tur innebär att även den jäktade föräldern nu kan laga god och nyttig mat till barnen utan besvär.

Boken är rikt illustrerad med färgbilder. Förutom smarriga recept får vi tips på hur man skapar matlust och ordning och reda, men också en snabbkurs i näringslära. Matdax är perfekt för alla föräldrar som känner att matlagningen blivit slentrianmässig, och söker nya, goda smaker utan något krångel här finns något för alla, stora som små!

Annika Lindhe arbetar i Halmstad för att främja bra matvanor. Hon har själv barn och har saknat en kokbok anpassad för familjer i farten.

Published:
Genres:


Fler böcker av Annika Lindhe: