Min stickbok

ordalaget

Book Cover: Min stickbok
(Swedish) 160 SIDOR
MJUKBAND MED FLIKAR
FORMAT: 172 x 210 mm
ISBN: 978-91-7469-413-0

Min stickbok

Stina Tiselius

En härlig fylla-i-bok för alla dina stickrecept! Var hittade jag stickbeskrivningen? Vilket garn använde jag? Hur roligt tyckte jag det var och blev jag nöjd? Vad hette den där boken jag ville ha? Här är platsen att anteckna allt detta viktiga!

Min stickbok är en fylla-i-bok för alla som vill utveckla sina kunskaper och skriva ner sina framgångar. För alla som vill hålla ordning och reda på garner, verktyg och stickade projekt. Boken består av tydliga uppslag där du själv får fylla i allt om dina stickade projekt men också utrymme att skriva ner vilka verktyg och garn du har hemma.

I boken finns dessutom materiallära, stickvärldens förkortningar, stickfasthet, skötsel och tvättråd. Även några lättare stickbeskrivningar ingår. Allt varvat med mysiga och inspirerande bilder.

STINA TISELIUS arbetar som grafisk formgivare. Hon har ett brinnande intresse för handarbete och har tidigare gett ut böcker som Sticka småvarmt och Sticka enkelt till barn.

INGRID AF SANDEBERG har illustrerat en lång rad böcker, bland annat Vår kokbok och senast med akvareller och teckningar i Trädgårdskalender för flera år.

Published:
Genres:


Fler böcker av Stina Tiselius: