Samla dina skatter – minnen från barnets första år

ordalaget

Book Cover: Samla dina skatter – minnen från barnets första år
32 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 228 x 285 mm
ISBN: 978-91-7469-160-3

Samla dina skatter – minnen från barnets första år

Harriet Balfour Evans

Ficka längst bak där du kan spara på minnen.

Hur snabbt glömmer man inte när det första leendet kom eller när de första stegen togs? Det här är en vacker fylla-i-bok för barnets första år.

Det finns så mycket att minnas och spara från barnets första år. Tiden går snabbt och mycket händer. Och snart är bebisen stor. Underbart då att ha värdefulla minnen undanstoppade, att ta fram och titta på tillsammans.

Den här fylla-i-boken täcker viktiga milstoplar, som att välja namn, göra i ordning barnrummet, det första leendet, den första tanden, den första vännen, bästa maten, den första födelsedagen.

Boken gör det enkelt att hålla fast vid alla minnen: längst bak finns en ficka att samla minnessaker i. Här finns plats för ultraljuds­­­­­­bilder, första hårlocken, vykort från första semest­­ern, födelsedagskort med mera.

Boken är vackert inbunden i så kallad japansk bindning. Ett sidenband håller ihop pärmarna genom korsvis bindning. Färgglada och enkla illustrationer gör detta till en bok som känns personlig redan innan du har börjat fylla den.

Published:
Genres:


Fler böcker av Harriet Balfour Evans: