Stackars lilla nalle

ordalaget

Book Cover: Stackars lilla nalle
(Swedish) 180 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 205 mm
ISBN: 978-91-7469-514-4

Stackars lilla nalle

Susanna Lönnqvist

"Alla historier börjar oskyldigt, men sedan sker en vändning som slutar i olycka. Det är väldigt välskrivna historier som har precis rätt nivå av läskighet och obehag, men samtidigt vill man bara fortsätta läsa vidare. Det är en konst att skriva rysligt, och Lönnqvist lyckas verkligen."

@Katrineholms bibliotek blogg

Rysare, spökhistorier och läskiga berättelser slutar aldrig att fascinera. Hur skrämmande det än är, har många svårt att låta bli den här typen av historier.

Susanna Lönnqvist har skrivit tolv noveller som kryper in under huden på läsaren. Genom att måla upp en vardaglig situation som alla kan känna igen sig i, bygger Lönnqvist sedan upp en kittlande känsla av att något inte står rätt till. När slutet närmar sig känner läsaren katastrofen i hela kroppen.

I rysaren "Stackars lilla nalle" hittar huvudpersonens pappa en gammal nalle i källaren. Flickan känner inte igen nallen, som blir alltmer närgången ... I ”Stjärnfallet” åker Cassi till tivoli med sin familj. Snart förstår man att bara Cassi ser vissa saker, som flickan med de långa flätorna och de glittrande tänderna ...

Published:
Genres:


Fler böcker av Susanna Lönnqvist: