Syjunta – 32 bra-att-ha-saker du kan sy själv

ordalaget

Book Cover: Syjunta – 32 bra-att-ha-saker du kan sy själv
111 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 200 x 235 mm
ISBN: 978-91-7469-049-1

Syjunta – 32 bra-att-ha-saker du kan sy själv

Annika Messing, Kicki Persson

"Fräsiga designtyger, tillbehör och detaljer liksom snygga foton ... Denna moderna handbok ger säkert inspiration till såväl den ovane som den erfarne." BTJ

Dukar, örngott, haklapp, väska, påse, grytlapp, draperi, tygbok, vimplar, brickband, boaorm, kökshandduk och en massa annat att sy!

Handarbetstrenden har aldrig varit större: syjuntan gör come back!

Göm dina gamla Burdatidningar och plocka istället fram den här moderna syboken! Modern i mening att syprojekten är: vardagsbra (bara användbara saker), medvetna (retrotyger lämpar sig extra bra) och inspirerande (variationen har inga gränser).

Boken är uppdelad i fyra avsnitt: Köket, Barnen, Hemma och Praktiskt. Beskrivningar till förkläde, bordstablett, grytlapp, barnvagnsmobil, kanin-kom­pis, lapptäcke och vimplar. Kuddfodral, necessär, bokmärke, laptopfodral och till den trendiga tygkas­sen såklart. Med mycket mera.

Till varje projekt finns tydlig beskrivning och en il­lustrerad "mall" som är lätt att läsa av. Boken är full av härliga foton tagna i vardagliga situationer. Det här är en bok som väcker sylustan, både för den som är van och ovan!

Annika Messing är virkaren och formgivaren bakom den uppskat­tade Välkommen till virkligheten. Christina Persson har för vana att sy den oumbärliga tygkassen och ge bort i present.

Published:
Genres:


Fler böcker av Annika Messing:


Fler böcker av Kicki Persson: