Trädgårdskalender för flera år

ordalaget

Book Cover: Trädgårdskalender för flera år
159 SIDOR
MJUKBAND MED FLIKAR
FORMAT: 172 x 210 mm
ISBN: 978-91-7469-388-1

Trädgårdskalender för flera år

Ingrid af Sandeberg, Stella Westerlund, Annika Åberg

"Allt som allt en mycket behändig, fin liten bok till dig själv eller kanske som present till en nybliven trädgårdsägare." Odla.nu

Praktisk hjälpreda och inspiration!

Trädgårdskalender är den enda i sitt slag: en underbart vacker och inspirerande bok för alla trädgårdsentusiaster - både för nybörjaren och den mer erfarne, för balkongen och kolonilotten i stan och för alla trädgårdar, stora som små.

Trädgårdskalender är på en gång en praktisk hjälpreda där du kan dokumentera dina erfarenheter och en källa till inspiration som räcker året runt. I flera år kan du skriva ner vad du gör i din trädgård och sedan dra nytta av dina erfarenheter. Varje månad får du tips på vad du kan göra i trädgården, växthuset eller i krukorna inomhus samt läckra recept som tar tillvara det som just då finns i trädgården eller naturen.

Varje sida i boken är som ett konstverk i sig, prydd med ljuvliga akvareller av Ingrid af Sandeberg.

Detta är en reviderad och utökad upplaga av Trädgårdskalender som utkom 2015. Bland annat finns nya avsnitt om växter för pollinatörer och om att samla regnvatten.

"Genomtänkt och vacker bok, med en lyckad balans mellan finstämda illustrationer och plats för egna anteckningar." Allt om Trädgård

Ingrid af Sandeberg arbetar som illustratör, senast med akvareller och teckningar i pomologin Svenska äpplen. Stella Westerlund är konsthistoriker och trädgårdsskribent och har arbetat på Riksförbundet Svensk Trädgård.

Published:
Genres:


Fler böcker av Ingrid af Sandeberg:


Fler böcker av Stella Westerlund:


Fler böcker av Annika Åberg: