Bäst på tennis

ordalaget

Book Cover: Bäst på tennis
(Swedish) 160 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 205 mm
ISBN: 978-91-7469-561-8

Bäst på tennis

Frida Ejderstedt

"Författarens kunskap och kärlek till sin sport lyser igenom i berättelsen och hon har lyckats bra med att skildra karaktärerna och deras relationer på ett trovärdigt sätt."

@laspadagogen

"En härlig ungdomsbok om något annat än fotboll! Ett välkommet tillskott till skolbibliotek!"

@lollosbokhorna

Tennis och intriger. Tvillingarna Linus och Lukas älskar att spela tennis. Innan Rasmus började i deras klass spelade de alltid dubbel ihop. Men nu vill Lukas bara spela med Rasmus. Allt som Linus gör är töntigt.

Master-spelen närmar sig, och förutom en pokal står äran på spel. Lukas är trött på sin töntiga tvillingbror, som är duktig och ordentlig, pluggar och gör allt rätt. Lukas vill hänga med Rasmus, bli ihop med Sascha, och såklart träna tennis – för att bli bäst.

Linus känner att något har ändrats mellan honom och Lukas. Det är inte som när de var små och gjorde allt tillsammans. Det känns ledsamt. Men han har ju tennisen, som han älskar och blir bättre och bättre på. Och så Sascha som han vill komma närmare och gärna bli ihop med.

När tennisklubben åker till Master-spelen ställs mycket på spel. Vem ska vinna pokalen? Vilka ska vinna dubbel? Och kommer någon att bli i ihop med Sascha?

 


Fler böcker av Frida Ejderstedt: