Byrån

ordalaget

Book Cover: Byrån
(Swedish) 300 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 140 x 220 mm
ISBN: 978-91-7469-472-7

Byrån

Erik Ehrnst

"Byrån är en bok som rekommenderas till alla som älskar pusseldeckare och spännande berättelser. Erik Ehrnst levererar en välkonstruerad intrig som griper tag i läsaren från första sidan och inte släpper taget förrän sista sidan är läst."

@thelifeofabiblioholic 

"... och vilken fantastisk debut det är."

@tant_edna

Vissa miljöer är för bra för att inte skriva om, har författaren själv sagt. I Byrån bjuds vi in till en anrik advokatbyrå och kan snart andas luften i korridorerna. Ett mumifierat lik hittas i källarvalven till den anrika advokabyrån Steiner i centrala Stockholm.

Det finns saker som tyder på att det är Edwin Ander, en före detta delägare som försvann i förlisningen av Estonia. Upptäckten av kroppen i källaren och den kedja av händelser som följer leder in i ett farligt spel för flera personer. Inte minst för Laura Moretti, dotter till Edwin Ander, som börjar rota i hemligheter som någon absolut inte vill ska avslöjas.

Med krypande spänning, obehagliga vibbar, oväntade vändningar, nedtonat våld och en intrig som för tankarna till pusseldeckare drivs handlingen framåt i verklighetstrogna Stockholmsmiljöer.

Published:
Genres:


Fler böcker av Erik Ehrnst: