Kodord Carrara

ordalaget

Book Cover: Kodord Carrara
(Swedish) 300 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 140 x 220 cm
ISBN: 978-91-7469-540-3

Kodord Carrara

Erik Ehrnst

"Det här är verkligen cozy crime, inget är speciellt brutalt eller blodigt, det är ledtrådarna och relationerna som driver handlingen framåt... En härlig läsupplevelse, mycket bra skriven!"

@inteutanminbok

"Inte en tråkig stund, spänning från början till slut och jäkligt snyggt uppbyggt. Bra och rakt språk, trovärdig och levande berättad. Här är det sträckläsnig som gäller."

@i_min_bokhylla

Hemligheter och mord. I Kodord Carrara blir spänningen stor när advokatbyrån Steiner ska utreda information från en visselblåsare.

En visselblåsare kontaktar advokatbyrån Steiner angående misstänkt förskingring på ett stort företag inom Stockholm stad. Det blir startskottet för en kedja av händelser med oanade konsekvenser. Den information som byråns vd Bruno Beckman får är det någon som absolut vill hålla hemlig.

Laura Moretti, som befinner sig i Italien efter de traumatiska upplevelserna året innan, blir kontaktad av Bruno Beckman som vill ha hjälp att hitta en kvinna som tidigare arbetat på företaget och som förhoppningsvis kan bistå med ovärderlig information.

Snart har de alla dragits in i en livsfarlig härva av korruption, lögner och maktmissbruk. Berättelsen rör sig genom trånga italienska gränder och i väl beskrivna Stockholmsmiljöer. Oanade vändningar och spänning till slutet. Vem kan man lita på?

Sagt om ljudboken Carrara:
”En spännande och bra feelgood-deckare där poliserna faktiskt spelar birollen, vilket känns uppfriskande! Boken är språkligt välskriven och Erik Ehrnst har lyckats få med det mesta, till och med lite matinspiration.”
– Charlotte Busarve

 

Published:
Genres:


Fler böcker av Erik Ehrnst: