Book Cover: Förbannelsen
295 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 210 mm
ISBN: 978-91-7469-366-9

Förbannelsen

Ann-Sofi Forsmark

Spänning och kusligheter i skärgårdsmiljö. Andra delen i serien om Hilde Stridh, som har en förmåga att se saker som andra inte ser.

Hilde ska spendera sommarlovet på en ö i Stockholms skärgård med sin mamma. Flera på ön har genom historien blivit utsatta för tragiska öden, som självmord, drunkningsolyckor och mystiska försvinnanden. Det sägs att en kvinna som utsattes för ett vattenprov i slutet av 1700-talet kastade en förbannelse över människorna på ön. Kan den vara orsak till alla tragiska öden? Eller går det en mördare lös? För samtidigt märker Hilde hur fler och fler mystiska saker händer i nutid och hon dras in i händelser som leder till farliga situationer.

Boken berör flera teman: det övernaturliga, sanning och lögn, kamratskap och svek, men även drogmissbruk, våld och trafficking. Dessutom väver Ann-Sofi Forsmark in en hel del historia, som häxprocesser och trolldomsmål. Förbannelsen är en övernaturlig spänningsroman för unga. Andra delen i sviten om Hilde Stridh och hennes förmågor.


Fler böcker av Ann-Sofi Forsmark: