Ritualen

ordalaget

Book Cover: Ritualen
(Swedish) 300 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 205 x 210 mm
ISBN: 978-91-7469-422-2

Ritualen

Ann-Sofi Forsmark

Mörka historier i nutid och i det förflutna vävs samman! Tredje delen om Hilde Stridh, som har en förmåga att se saker som andra inte ser.

Hilde börjar nian och ser fram emot kursen i dokumentärfotografering. När Hilde och hennes kurskamrat utforskar stadens mellanrum möter de mörka historier om epidemier, fattigdom och död. En kall nyårsnatt för sexton år sedan hittades en pojke mördad och stympad under en bro vid Skanstull i Stockholm. Vem var han?

När Hilde upptäcker fler dödsoffer, både i nutid och i det förflutna, anar hon ett fasansfullt mönster som spänner långt över tid och rum. Hilde tvingas använda sina speciella förmågor och söka nya allianser. Vad är en människa redo att offra för att få leva?

Boken berör flera teman: det övernaturliga, jakten på evigt liv, sanning och lögn, kamratskap och svek. Dessutom väver Ann-Sofi Forsmark in en hel del historia. Ritualen är en övernaturlig spänningsroman för unga. Tredje fristående delen i sviten om Hilde Stridh och hennes förmågor.

ANN-SOFI FORSMARK har tidigare gett ut Sakramantet och Förbannelsen i sviten om Hilde Stridh. Till vardags jobbar hon på Stadsarkivet i Stockholm.

Published:
Genres:


Fler böcker av Ann-Sofi Forsmark: