Yngre med åren

ordalaget

Book Cover: Yngre med åren
(Swedish) 240 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 160 x 205 mm
ISBN: 978-91-7469-474-1

Yngre med åren

Bente Klarlund Pedersen

"För att runda av: jag värdesätter Bente Klarlund Pedersens bok. Inte för inte är hon en av Danmarks mest inflytelserika personer. Hennes råd är inspirerande och tankeväckande. Livskloka." - @Dagensbokcom

Vad krävs av en människa för att få ett långt, friskt och helst lyckligt liv? Den danska läkaren och professorn Bente Klarlund beskriver i boken Yngre med åren hur du kan styra åldrandet och leva längre.

Ungdomens källa har hittats och  den består av vetenskapligt grundade livsstilsråd som stärker den fysiska och mentala hälsan. Du bestämmer i viss mån själv om du vill dö som pigg 90-åring eller som sjuk 80-åring. Frågan är hur. I den här boken ger Bente förslag till hur du bör leva om du vill vara stark under hela livet och få ett långt liv utan allvarliga sjukdomar.

Professor Bente Klarlund Pedersen ger forskningsbaserade livsstilsråd för att du ska kunna få ett längre och friskare liv. Boken behandlar områden som kost, rökning, motion, alkohol, föroreningar, mental hälsa och sociala relationer. Det är aldrig försent för att blir yngre med åren.

Bente Klarlund Pedersen är en av Danmarks främsta hälsoprofiler, och hon är landets sjätte mest citerade person! Bente är överläkare på Rigshospitalet och professor vid Köpenhamns universitet. Hennes bok bygger på evidensbaserad forskning.

Published:
Genres:


Fler böcker av Bente Klarlund Pedersen: