Madeleine Olsson

ordalaget

Madeleine Olsson

MADELEINE OLSSON driver familjeföretaget Värdshuset Koppartälten. 2013 köpte de Kea Bageri i Bromma. Här bakar de glutenfria kakor, tårtor och bröd. Bland annat finns det en mycket berömd chokladbiskvitårta som flygvärdinnor hämtat travar av för att frakta över Atlanten till kunder i USA.

Nu finns bageriets bästa recept samlade i boken Kakor, tårtor och bröd. Glutenfria favoriter från Kea bageri.

Bageriets motto är: "Det ska vara enkelt att baka glutenfritt".

Hantverksbageriet Kea har i decennier bakat bröd, kakor och tårtor utan gluten. Och det med stor succé. Bageriet är idag kunglig hovleverantör och hade dessutom äran att baka brödet, ett knäckebröd, ett ljust kuvertbröd och en kavring till Nobelmiddagen 2025!


Ladda ner författarfoto


Böcker: