Kakor, tårtor och bröd. Glutenfria favoriter fån Kea bageri

ordalaget

Book Cover: Kakor, tårtor och bröd. Glutenfria favoriter fån Kea bageri
(Swedish) 144 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 205 x 255 mm
ISBN: 978-91-7469-613-4

Kakor, tårtor och bröd. Glutenfria favoriter fån Kea bageri

Ylva Lindgren, Madeleine Olsson

Hantverksbageriet Keas bästa recept! Kea är ett bageri i Bromma där man sedan länge bakar allt utan gluten. Och med stor succé! Många är de kunder som har historier om Kea Bageri. Flygvärdinnor som hämtat travar med Keas populära biskvitårtor som ska fraktas över Atlanten till kunder i USA. Eller stockholmare som återkommer i generationer för att smaka bageriets trasiga maränger.

Kea Bageri levererar till Koppartälten i Haga, och år 2022 blev de utsedda till Kunglig hovleverantör.

Recepten ska fungera för alla, de ska inte innehålla för många ingredienser och de ska kunna varieras på flera vis det ska vara enkelt och roligt att baka! Över 30 recept till olika tillfällen: Kea bageris favoriter, bland annat bageriets älskade biskvitårta, Keas populära frukost, de godaste frukostfrallorna och ugnsrostad granola, fredagsmingel, flatbread med röror, fest och kalas, klassiska tårtor och efterrätter och afternoon tea med härliga bakverk.

MADELEINE OLSSON driver familjeföretaget Värdshuset Koppartälten. 2013 köpte de Kea Bageri i Bromma.

YLVA LINDGREN är konditor/matfotograf. Hon driver Ylvas Bakverkstad och har varit konsult på Kea Bageri. Ylva har gett ut Snällare bröd och bullar bakade med dinkel.

Available on:
Genres:


Fler böcker av Ylva Lindgren:


Fler böcker av Madeleine Olsson: