Bedragerskans revansch

ordalaget

Book Cover: Bedragerskans revansch
(Swedish) 350 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 86 x 200 mm
ISBN: 9789174694918

Bedragerskans revansch

Johan Elfner

"Det är rappt och kul ... Johan Elfners författarskap är driftigt och underhållande, med en skarp blick för människors karaktärsdrag." -BTJ

Ett fartfyllt drama börjar i London. Svindlande händelser och oväntade vändningar bär denna humoristiska och relationsdrivna krimroman via Portugals kust och vinfälten i Alsace för att avslutas i Sydafrika.

Maria Berg har funnit sig tillrätta vid kusten i Portugal efter dramat då hennes man Jan Berg dog, återuppstod och dog igen. Han lämnade en stor livförsäkring efter sig och Maria kan nu försörja sig på denna. Men vad händer om alla turer kring livförsäkringen avslöjas? När vinodlaren Octave Pernet råkar i skuld till den italienska maffian dras Maria ofrivilligt med i en farlig händelsekedja där förvecklingarna avlöser varandra.

Bedragerskans revansch är den andra fristående delen i trilogin om Maria Berg. Läsning som lockar till både skratt och nagelbitning.

Johan Elfner har gett ut ett flera böcker för vuxna och barn, bland annat vuxenromanen Svärmor samt kapitelböckerna om Monsterstationen för 9-12 år.

 

Published:
Genres:


Fler böcker av Johan Elfner: