Bedragerskans vågspel

ordalaget

Book Cover: Bedragerskans vågspel
(Swedish) 350 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 140 x 200 mm
ISBN: ISBN: 978-91-7469-558-8

Bedragerskans vågspel

Johan Elfner

"Med ännu en spännande roman, där bedrägerier av ofattbara summor utgör grunden, har Johan Elfner hittat en kul humoristisk ton och egen nisch." - Helena Andréasson, BTJ-häftet nr 12, 2023.

"Spännande och fartfylld med bedrägerier och död. En välskriven serie av @elfnerjohan som är både lättläst och underhållande." -@boktanten

Spänning och humor! Tredje och sista delen i trilogin om Maria Berg. Med samma fart och oförutsägbarhet som i tidigare böcker löper intrigerna över flera länder – Sydafrika, Mauritius, Amsterdam och Portugal.

Maria Berg försöker komma fram till vilken väg hennes framtid ska ta. Vingård i Sydafrika? Styrelseuppdrag i London? Leva livet på Silverkusten i Portugal? När hon hjälper Eduardo med ett uppdrag som hans detektivfirma har åtagit sig dras hon oväntat in i ett drama på liv och död.

Jan Berg dyker upp igen. Med minnesförlust och omvänd personlighet. Men vad händer om det uppdagas att han lever? En katastrof smyger sig allt närmare.

I Bedragerskans vågspel kan allt hända och förutsättningarna omkullkastas gång på gång. Tredje fristående delen i trilogin om Maria Berg – en rafflande upplösning. Läsning som lockar till både skratt och nagelbitning.

Published:
Genres:


Fler böcker av Johan Elfner: