Svärmor. En krim-feelgood i coronatider

ordalaget

Book Cover: Svärmor. En krim-feelgood i coronatider
(Swedish) 260 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 140 x 220 mm
ISBN: ISBN: 978-91-7469-455-0

Svärmor. En krim-feelgood i coronatider

Johan Elfner

Blir man skyldig till mord om man medvetet smittar någon med corona? Och kan det bevisas? En nutida, underhållande roman i Stockholms­miljö, där individens begär får styra.

Livet leker för det förälskade paret Tess och Magnus. De startar en konferensverksamhet som går galant. De blir omtalade och pengarna rullar in. Fram tills corona sätter stopp för verksamheten. Plötsligt har de skulder. Kanske kan Magnus stenrika mamma Margareta hjälpa dem med ett lån? Men nej, snålare människa finns inte. Dessutom avskyr hon sin svärdotter. Men ett sista försök ska göras på svärmors 85-årsdag. Men Tess blir smittad med corona. Ska hon ändå besöka sin svärmor, tro?

Härifrån följer en händelseutveckling där hemligheter avslöjas och nya tillkommer. Vems sida ska Magnus välja? Hur är Berggren, Margaretas sedan länge alltiallo, egentligen inblandad? Och när poliskommissarie Haddock börjar nysta ställs allt på sin spets.

Svärmor är en rolig, snabb och bitsk historia med färgstarka karaktärer. En underhållande bok som ställer en del moraliska frågor.

Johan Elfner har även gett ut vuxen­romanen Den oskyldiga bedragerskan och serien om Monster­stationen för barn och ungdom på Ordalaget Bokförlag samt vuxenromanen Dödsäsong på annat förlag.

Published:
Genres:


Fler böcker av Johan Elfner: