Monsterstationen – Tidsstenen

ordalaget

Book Cover: Monsterstationen - Tidsstenen
(Swedish) 230 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 205 mm
ISBN: 978-91-7469-512-0

Monsterstationen – Tidsstenen

Johan Elfner

"Ett härligt äventyr som jag tror många unga kommer att tycka om!" - elzasbokhylla

"Såväl fantasyvärlden som karaktärerna är kreativt och fantasifullt skapande, och på ett träffsäkert och snyggt sätt porträtteras olikheter och samarbete som något naturligt, självklart och starkt. Rekommenderas varmt!" - @tant_edna

Tiden står på spel och aldrig tidigare har så mycket ansvar vilat hos Katinka och hennes vänner. De måste stoppa Tyranius innan det är för sent!

Det är snart jul och Katinka och hennes vänner förbereder sig för att fira jul i Monsterland. Vilket spännande äventyr! Vad de inte anar är att den nuvarande tiden och ordningen i både Monsterland och Människoland är hotade. Tyranius lyckas fly från Fängelseön och är fast besluten om att han ska regera över Monsterland.

Han har en plan ... Om han tar Tidsstenen från Urberget och åker tillbaka i tiden med Baktidståget till den tid då han är två år, kan han döda sin föräldrar, kungen och drottningen, innan hans lillasyster, den kommande drottningen föds. Lyckas han, kommer allt som har hänt efter det att han var två år att suddas ut. Och tiden börjar om. Hur ska Katinka och hennes vänner stoppa Tyranius den här gången?

Spänningen är hög i Monsterstationen – Tidsstenen, som är en fantasifull berättelse med färgstarka karaktärer.

Published:
Genres:


Fler böcker av Johan Elfner: