Den oskyldiga bedragerskan

ordalaget

Book Cover: Den oskyldiga bedragerskan
(Swedish) 372 SIDOR
INBUNDEN
FORMAT: 150 x 230 mm
ISBN: 978-91-7469-401-7

Den oskyldiga bedragerskan

Johan Elfner

"Det är inte ofta jag skrattar rätt ut när jag läser en bok, men det gör jag här... Det är många vändningar fram och tillbaka och det är helt enkelt en smågalen story. Underhållande, bra och en nytänkande story."

@ebbasboktips

Hur långt kan man gå för att få leva ett gott liv? Hur mycket är man redo att offra? Vilka moraliska gränser kan tänjas och vilka lagar kan åsidosättas?

”Jag vill skilja mig", hade Maria tänkt säga, men det blev: "Mera kaffe? ”

Så börjar Den oskyldiga bedragerskan. Maria och Jan har varit gifta i många år och nu räcker det, tycker Maria. Hon vill göra sig fri från den själviske Jan och det instängda, ytliga liv de lever i London där karriär och pengar styr. Hon har levt i skuggan av Jan tillräckligt länge och är trött på hans yviga liv med sprit och otrohet.

Jan har å sin sida ådragit sig ekonomiska problem, och för att lösa detta planerar han en sista semester för dem till Alperna, en semester som slutar med en mycket allvarlig olycka och försäkringsbedrägeri. Härifrån utvecklas ett händelseförlopp som tar oss till Portugals vilda kust och en kamp mellan liv och död på yachten Portugals Pärla.

Alla inblandade i Den oskyldiga bedragerskan har sin egen agenda och vrider på sanningen, bryter mot lagen och går över lik för sitt eget bästa. Den oskyldiga bedragerskan är en rolig, vindlande och spännande historia. Runt varje hörn händer nya saker. Första delen i en planerad serie.

Published:
Genres:


Fler böcker av Johan Elfner: